Home > Other Publications > Aktivitet Qarku Kukes

Më datë 4 Maj, në njësinë administrative Mal-Zi, të rinjtë e Kukësit realizuan aktivitetin e rradhës anti trafik. Ata sensibilizuan bashkëmoshatarët e tyre në shkollën 9-vjecare të Kalimashit dhe në shkollën e Mesme të Bashkuar Shëmri.
I FUNDIT 4

I FUNDIT 5

I FUNDIT 1

I FUNDIT 2

I FUNDIT 3