Home > Other Publications > Aktivitet Qarku Lezhe

Më datë 18 Prill të Rinjtë e projektit “Fuqizimi i të rinjve në rrezik për të zhvilluar fushata ndërgjegjësuese anti-trafikimi” zhvilluan dy aktivitete në Gjimnazet “Karl Gega ” Balldre dhe “Fran Bardhi ” Kallmet në Lezhë.
Nën sloganin Dua të jetoj i lirë. Thuaji stop trafikimit të rinjtë e Qarkut Lezhë po zhvillojnë aktivitetet e tyre sensibilizuese.

18 prill lezhe 1

18 prill lezhe 3

18 prill lezhe