Home > Postime Te Tjera > Aktivitet Qarku Diber

Më datë 30 Mars, të rinjtë e Dibrës zhvilluan aktivitetin ndërgjegjësues antitrafik me bashkëmoshatarët e tyrë në shkollën 9- vejcare “Demir Gashi”. Pjese e aktivitetit ishin edhe lehtësuesja e Qarkut Dibër, psikologe e Njësisë së Mbrojtes së Fëmijëve në Bashki dhe pjesë e stafit të shkollës.

web 7

web 6