Home > Postime Te Tjera > Aktivitet Qarku Kukes

14 Prill
Të rinjtë e Kukësit vazhdojnë fushatën e tyre antitrafik në shkollën e Zapodit dhe në njësinë administrative Shishtavec. Sensibilizimi mbi fenomenin e trafikimit në njerëz iu adresua cdo shtëpie të fshatit.
Bravo të rinjve për punën e tyre të palodhur!!
Mirenjohje lehtësueses së Qarkut Kukës!
17886920_10212825548143658_895183181_o

17887393_10212825555623845_32145227_o

17887485_10212825566464116_586535283_o

17887486_10212825545583594_58585826_o

17887516_10212825567824150_873862826_o

17910798_10212825552543768_1754874738_n

17911107_10212825549863701_328643408_n

17916097_10212825561023980_1354004480_o

17948342_10212825547743648_222940891_o

20170419_095127

20170419_095146