Home > Postime Te Tjera > Ceremoni Mirenjohje

Në “Ceremoninë e Mirënjohjes” dedikuar të rinjve të Qarkut Lezhë, Kukës, Dibër dhe Tiranë për punën fantasike që bënë në kuadër të projektit ” Fuqizimi i të rinjve në rrezik për të zhvilluar fushata ndërgjegjësuese anti-trafikimi.
Mirënjohje e falenderime :
Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Ministrisë së Punëve të Brëndshme.
Lehtësuesve të katër Qarqeve si edhe cdo aktori tjetër që u përfshi në këtë projekt.
D&E