Home > Postera

Të rinjtë mbështesin të rinjtë!

Poster D&E – Rruga e drejtësisë sipas të mbijetuarave të dhunës seksuale

Kartolina – Institucionet e zbatimit te ligjit

Drejtesia është një histori e vërtetë kur në plan të parë janë viktimat

Mos i mbyll sytë dhe veshët para të vërtetës

Askush s’ësht zot i askujt

Koha për të besuar

Ngrije zërin për ata që nuk mund të flasin!

Unë jam si ti!

Mos i vër cmim jetës time!

Mesazhe nga të mbijetuarat e dhunës në familje dhe trafikimit

Kërko ndihmë!

Bashkëpunim për fuqizimin ekonomik të të mbijetuarve të trafikimit dhe dhunës

Dua te jetoj i lire