Home > Publications

Pse po më jepet kjo fletë informuese

Annual report 2019

Standardet e Shërbimit të Njësive Lëvizëse për Identifikimin dhe Referimin e viktimave/viktimave të mundshme të trafikimit

Grandma’s Home or My Other Home

“From the beginning” Album

Study report on the need of drafting a special law for the protection of victims of trafficking in albania

Research on local job market

Annual REPORT 2018

Manual per migrantet

Reframing trafficking prevention

Preventing human trafficking

Falling through the cracks!

   

Annual Report D&E – 2017

Annual Report D&E – 2016

Annual Report 2015

DA Annual Report 2015

Annual Report 2014

Annual Report 2014

Photo novella – “This was my story”

Photo novella – “This was my story”

Facilitator’s Guide

Facilitator’s Guide

Album with paintings created by victims of trafficking “I Left the past behind”

Album with paintings created by victims of trafficking “I Left the past behind”

Research on the issues of cooperation of victims of trafficking with law enforcement authorities

Research on the issues of cooperation of victims of trafficking with law enforcement authorities

Study on the social economic reintegration of victims of trafficking in Albania

Study on the social economic reintegration of victims of trafficking in Albania

Annual Report 2013

Annual Report 2013

Leaflet

Leaflet

Annual Report 2012

Annual Report 2012

Annual Report 2011

Annual Report 2011

Annual Report 2010

Annual Report 2010

Annual Report 2009

Annual Report 2009

Annual Report 2007

Annual Report 2007