Home > Other Publications > ART PER LIRI

Në kuadër të Ditës Botërore kundër Trafikimit në Persona, rrjeti “URAT” celi aktivitetin 2 ditor ” Art për Liri” . Ky aktivitet u organizua në Shëngjin e pjesë e sensibilizimit ndaj luftës anti-trafikimit edhe kutia ” UN GIFT BOX” një mjet plot vlera informuese projektuan nëpërmjet artit një botë pa trafikim dhe shfrytëzim .Pikturat e tyre, muzika dhanë një mesazh të fortë antitrafikimit në njerëz.