Home > Other Publications > Ekspozitë me piktura nga viktimat e trafikimit .

Në kuadër të Ditës Europeane të Luftës Kundër Trafikimit të Personave, Organizata ” Të ndryshëm &Të Barabartë” së bashku me organizaten InitiativGruppe organizuan njē ekspozitë me piktura nga viktimat e trafikimit . Kjo ekspozitë u zhvillua në Mynih Gjermani dhe përcolli shumë mesazhe sensibilizuese.