Home > Other Publications > Ekspozitë pikturash

Duke u përgatitur për një ekspozitë pikturash nga përfitueset e Qëndrës.
Nëpërmjet artit ato përcjellin dhimbjen dhe shpresën, errësirën dhe dritën…
Ekspozita zhvillohet në Mynih, Gjermani .
Bashkë mundemi
” Të kaluarën e lëmë prapa”