Home > Other Publications > Koncerti i Bamirësisë “Ende ka Jetë”

Organizata “Të Ndryshëm & Të Barabartë” me mbështetjen e Geraldina Sposa dhe Le Spot Group , organizoi dje Koncertin e Bamirësisë “Ende ka Jetë” në mbështetje të Viktimave të Trafikimit dhe viktimave të dhunës .
I jemi mirënjohës për pjesemarrjen e jashtezakonshme Juliana Pashës, Aurela Gaces, Elton Dedës, Eneda Tarifës, Keisi Tolës, Olta Bokës të cilët nëpërmjet artit dhe mesazheve dhuruan shumë emocion.
Në këtë Koncert Bamirësie na nderuan me prezencën e tyre shumë personalitete.
Falenderime të përzemërta vecanërisht për Presindentin e Republikës Z. Ilir Meta që iu bashkua kësaj kauze.