Home > Other Publications > Sesion informimi në Rrogozhine

Në vazhdim të aktiviteteve sensibilizuese, D&E së bashku me Prefekturën e Qarkut Tiranë dhe partnerë, zhvilluan në datë 17 Tetor një sesion informimi në Rrogozhine . Pjesëmarrës rreth 60 nxënës të klasave të 10-ta.