Home > Other Publications > Sesion informues dhe ndërgjegjësuese i antitrafikimit në njerëz në Shkollat e mesme të përgjithshme ” Isa Boletini” ,Paskuqan dhe” Gramoz Palushi” Babrru.

Sot, sesionet informuese dhe ndërgjegjësuese antitrafikimit në njerëz D&E i zhvilloi në Shkollat e mesme të përgjithshme ” Isa Boletini” ,Paskuqan dhe” Gramoz Palushi” Babrru.
Të pranishëm shumë nxënës e mësues.
Së bashku ne mundemi.
Thuaj edhe ti Jo Trafikimit!