Home > Other Publications > Trajnime ne kuadër të projektit “ Fuqizimi i të rinjve në rrezik për të zhvilluar fushata anti-trafikimi”

Në kuadër të projektit “ Fuqizimi i të rinjve në rrezik për të zhvilluar fushata anti-trafikimi” oganizata “Të ndryshëm dhe të Barabartë” zhvilloi në datat 11 dhe 12 nëntor dy trajnime mbi cështjet e trafikimit dhe dizenjimin e një fushate sensibilizuese në Qarkun e Dibrës.

Ky projekt mbështetet financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci se SH.B.A.-së në Tiranë.

trajnime-visi-4 trajnime-visi-1 trajnime-visi-2 trajnime-visi-3