Home > Other Publications > Trajnime Qarku Lezhe

15 të rinj të Qarkut të Lezhes pasi u trajnuan nga Organizata ‘ Të ndryshëm dhe të Barabartë” janë gati për të filluar fushatën e tyre sensibilizuese antitrafik.
CIMG4396

CIMG4397

CIMG4398

CIMG4399

CIMG4400

CIMG4401

CIMG4402

CIMG4403

CIMG4404

CIMG4406

CIMG4407