Home > Other Publications > Trajnime Qarku Tirane

15 të rinj të Qarkut të Tiranës pasi u trajnuan nga Organizata ‘ Të ndryshëm dhe të Barabartë” janë gati për të filluar fushatën e tyre sensibilizuese antitrafik.

CIMG4395

CIMG4391

CIMG4392

CIMG4393

CIMG4394