Home > Other Publications > Aktivitet Qarku Kukes

Më datë 10 Maj të rinjtë e Qarkut Kukës përcollën mesazhin e tyre sensibilizues në shkollën e mesme të pergjithshme ” Havzi Nela 1″. Aktiviteti u fokusua në emigrimin e të rinjve Kuksianë, mënyrat si mund të shfrytëzohen ata dhe pasojat.