Home > Histori Suksesi > Një hap përpara tragjedisë…

J, 18  vjeç ..

J. ka pasur një fëmijëri të vështirë.  Prindërit e saj u divorcuan kur ajo ishte shumë e vogël.  Ajo u rrit  me babain  i cili pasi u rimartua me një grua tjetër, përfundoi në burg. Tashmë e vetme  dhe e keqtrajtuar nga njerka  vendosi të shkonte të jetonte në shtëpinë e xhaxhait . Një ditë, kur ai ishte i dehur abuzoi me të. Ajo  largohet nga shtëpia.  I kërkon ndihmë një gruaje e cila dukej të ishte një person i mirë  dhe shkon në shtëpinë e saj. Kurrë nuk e kishte menduar që ajo do të përfitonte nga vulnerabiliteti i saj  dhe do ta shfrytëzonte për prostitucion. Deri sa një ditë ajo u shpëtua nga policia.

Në  Pjesën më të  madhe të viktimave të shfrytëzimit seksual, 99% e tyre janë gra dhe vajza