Home > Histori Suksesi > Nuk je vetëm!

Asnjëherë mos hiq dorë! Nuk është e nevojshme të vazhdosh të qash dhe të fajësosh veten,  ec përpara dhe  kërko ndihmë. Ka njerëz (ofruesit e shërbimeve) atje jashtë, të cilët janë të gatshëm të japin ndihmë dhe për ta ne nuk jemi thjesht “viktima”.

Ti  kurrë nuk duhet të ndihesh e  dobët, sepse ajo që fuqizon trafikantët është “dobësia” jonë.

L.S  përfituese e D&E